Heb je altijd al met jouw clubgenoten tegen een topspeler willen spelen? Of heb je altijd al met jouw clubgenoten damtraining willen krijgen van een topspeler? Grijp dan nu je kans! Neem met je vereniging deel aan de jubileumactie!

 

De jubileumactie werkt alsvolgt. Wanneer een vereniging aan later genoemde voorwaarden voldoet verstrekt kan het een bijdrage van de KNDB van 100 euro tegemoet zien voor het organiseren van een simultaan of training door een topspeler. Hierbij is het belangrijk om te benadrukken dat de bijdrage van de KNDB enkel een financiële bijdrage is. Verenigingen dienen dus zelf een topspeler te benaderen. Trainers die voor Talenten Ontwikkeling training geven kunnen worden benaderd om tegen het Talenten Ontwikkeling tarief van 25 euro per uur plus een reiskostenvergoeding een simultaan of training te komen verzorgen. Topspelers die niet via Talenten Ontwikkeling actief zijn kunnen ook worden benaderd, maar daar dient een damvereniging zelf een prijs mee overeen te komen.

 

Zoals genoemd dient er aan bepaalde voorwaarden te worden voldaan om de KNDB bijdrage van 100 euro te ontvangen. Allereerst dient in het geval een simultaan georganiseerd wordt de simultaan publiek toegankelijk te zijn. Ten tweede dient het aantal deelnemers aan de simultaan of training tenminste vijftien te zijn. Ten derde dient de simultaan of training in 2011 plaats te vinden. Ten vierde dient een vereniging zich voor de jubileumactie te hebben ingeschreven. Ten slotte dient een vereniging na afloop van de simultaan of training een kort verslag inclusief beeldmateriaal te maken voor de jubileumwebsite. Het verslag dient naar Jochem Zweerink (e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) te worden gestuurd. Direct nadat aan al deze voorwaarden is voldaan zal een vereniging de KNDB bijdrage van 100 euro ontvangen. Het idee achter de zojuist genoemde voorwaarden is dat de KNDB met de jubileumactie de damsport wil promoten. Het vragen van media aandacht voor de simultaan of training wordt dan ook op prijs gesteld.

 

Verenigingen kunnen zich nog tot 1 februari 2011 voor de jubileumactie inschrijven. Inschrijven kan bij Jochem Zweerink: Leliestraat 85, 5014 AE Tilburg, tel. 06-14271236, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Inschrijvingen na 1 februari 2011 zullen niet meer worden geaccepteerd. Verder is het belangrijk dat alleen de eerste 50 verenigingen die zich inschrijven de KNDB bijdrage van 100 euro kunnen ontvangen. Ten slotte is het belangrijk om te weten dat verenigingen de KNDB bijdrage van 100 euro slechts één keer kunnen ontvangen.

 
Banner
Banner
Banner